Harmonie Martinus presenteert vol trots Martinus Magazine! Een unieke jubileum uitgave met ontroerende verhalen, mooie interviews, persoonlijke columns en flarden uit het verleden. 

Magazine flyer

Martinus viert dit jaar haar 75ste verjaardag; een hele leeftijd voor een springlevende vereniging! Deze mijlpaal hadden we natuurlijk graag groots gevierd met een muzikaal evenement, maar dat liep even anders…. Het werd een uitdagend jaar waarin we op creatieve manieren verbonden bleven en samen muziek zijn blijven maken. Online repetities, muzikale video’s en repeteren op afstand wanneer dat mogelijk was. We blijven bezig is het motto! 

Dit jubileum is dé gelegenheid om een boek uit te geven! Enthousiast ging de redactie aan de slag en koos een verrassende koers. Het werd geen boek vol met historie, maar een magazine waarbij Martinus uitgebreid wordt geportretteerd in het nu. Iets wat goed bij onze harmonie past, maar ook bij deze tijd. 

Ons magazine is klaar en we zijn er trots op! 80 pagina’s, in kleur, met een diversiteit aan persoonlijke columns, mooie interviews, ontroerende verhalen en hele mooie foto’s. Vele mensen hebben meegewerkt, maar toch bleef het eindresultaat voor iedereen een verrassing. Spannend! 

In dit jubileumjaar houden we geen donateursactie maar prijzen je graag ons magazine aan. Reserveer daarom nu voor €10,- je eigen bewaarexemplaar voor onder de kerstboom! 


Reserveren kan op de volgende manieren: 

  • Telefonisch: Lenie 0316-247287
  • Mail: stuur een mail naar info@sintmartinus.nl met je naam, adres en telefoonnummer 

Betalen kan als volgt (vermeld naam en adres bij je betaling): 

  • Via bijgaande QR-code 
  • Door €10,- (per stuk) over te maken naar NL35 RABO 0304 8501 52 t.n.v. Harmonie Martinus

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=VCvs8bE7S96m3ZxUCoKUcg


Je krijgt het magazine thuisbezorgd! 

Muzikale groeten van Harmonie Martinus 

Martinus Magazine – Unieke Jubileum Editie