Op 25 juni organiseert harmonie Martinus samen met Thoen en Thans (allora e ora in het Italiaans) een heuze Dining-Experience! Doe je ogen dicht en waan je even in Italië met de geuren, kleuren, smaken en muziek van het land.

Thoen en Thans heeft een heerlijk Italiaans 4-gangenmenu samengesteld. Tijdens het eten speelt harmonie Martinus de klanken van het italiaanse volkslied, het formule 1 themalied en nog veel meer italiaanse deuntjes. Hiermee wordt de Italiaanse ervaring compleet!

Het concert begint om 14:30 bij Thoen en Thans.

Het 4-gangenmenu is alleen vooraf te bestellen. Reserveren kan via de website van Thoen en Thans https://www.thoen-thans.nl/harmonie-allore-e-ora/ of via de QR-code.
Wil je geen 4-gangenmenu? Geen probleem! Je kan ook alleen de pizza bestellen, of een lekker drankje!

Allora e Ora concert op 25 juni!