Trots op deze mooie, levendige, muzikale en saamhorige vereniging!

Wij, Frank, Karin en Iris, zitten na een heleboel regen de afgelopen tijd, bij elkaar om een stukje te schrijven voor het jaarschrift. Wat hebben we genoten van een ‘normaal’ jaar.

Na jaren van wisselvallig weer zitten we weer aan de zonnige kant. Een pronkzitting als vanouds, een spectaculaire opening van de carnaval en de introductie van ons rad van muziek tijdens de Boemelparade. Kortom een geweldige start van het jaar en mooie opmars naar ons optreden bij Buitenblik.

Een nieuwe samenstelling van het bestuur. Marloes en Stan zijn toegetreden tot het bestuur en Margo en Martine hebben het bestuur verlaten.

Vrolijke vrijdagen waar onze kennis en (kampeer)vaardigheden getest worden zijn een leuke nieuwe activiteit waar iedereen elke keer naar uitkijkt.

De jeugd heeft de spreekwoordelijke bloemetjes buitengezet en gezorgd voor een bloeiend nieuw initiatief. Tijdens Buitenblik hebben we een kleurrijk optreden verzorgd voor een breed en nieuw publiek. De kleurrijke muziekstukken maakten plaats voor de Italiaanse klanken en smaken tijdens ons Alora e Ora concert. Wat was het weer een geweldig mooi optreden!

Na de zomervakantie hebben we samen met de Drumfanfare een prachtig muzikaal cadeau geschonken aan onze zustervereniging Schutterij St. Anna voor haar 150-jarig jubileum. We hebben samen met hen een geweldig feestweekend gevierd.

Het jaar hebben we top afgesloten met het Top2000 concert. Wat lieten we ons allemaal weer van onze beste kant zien en het publiek was dolenthousiast!

Wij zijn als bestuur trots op deze mooie, levendige, muzikale en saamhorige vereniging. We doen het samen! Zonder jullie zouden wij geen gezellige vereniging zijn waar iedereen welkom is en we samen muziek mogen maken. Dit geeft ons vertrouwen om ook 2024 tot een fantastisch jaar te maken en een goede start te maken met voorbereiding van ons 80-jarig jubileum in 2025.

Bericht van het bestuur